Υγιείς Αρθρώσεις και Οστά Με την Αγιουρβέδα

κοινή πόνος2Πόσοι από εμάς έχουν την αίσθηση ότι δυσκαμψία του γόνατος όταν στέκεται πάνω από αυτό το crouching θέση; Ή ένιωσε ένα τσούξιμο πόνο, ενώ το περπάτημα μετά τη συνεδρίαση ή οκλαδόν για πολύ καιρό; Οι περισσότεροι από εμάς έχουν βιώσει κάποιο είδος του πόνου στις αρθρώσεις σε ένα σημείο ή το άλλο. Η ελεύθερη κυκλοφορία της τα χέρια, τα πόδια ή τα δάχτυλα σε διαφορετικές κατευθύνσεις αντικατοπτρίζει το κοινό είναι φυσιολογικό εύρος της κίνησης. Κατά την έναρξη της δυσκαμψία των αρθρώσεων, το εύρος της κίνησης είναι μειωμένο και το κοινό δεν θα κινηθεί, καθώς, όπως έκανε κάποτε. Η αρθρίτιδα είναι ένα από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά της δυσκαμψία των αρθρώσεων και, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ πόνο και δυσφορία.

Που προκαλείται από φλεγμονή στον αρθρικό υμένα, η επένδυση των αρθρώσεων, πόνος στις αρθρώσεις μπορεί επίσης να προκληθεί από πολλούς τύπους των τραυματισμών ή συνθηκών. Άλλες ιατρικές παθήσεις μπορεί επίσης να προκαλέσει δυσκαμψία των αρθρώσεων, όπως ασθένειες των οστών, καρκίνος, κοινή τραύμα, ή υπερβολική χρήση της άρθρωσης. Άλλοι πιθανοί παράγοντες που προκαλούν δυσκαμψία των αρθρώσεων έχουν ως εξής:-

• Η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα

• Οστεοαρθρίτιδα

• Ρευματική Πολυμυαλγία (PMR)

• Ινομυαλγία

• Ιογενείς Λοιμώξεις

Υπάρχουν αριθμός των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την δυσκαμψία των αρθρώσεων. Τα πιο κοινά συμπτώματα είναι έντονος πόνος στις αρθρώσεις, περιορισμένη κινητικότητα, κοινή θορύβους, και την ακαμψία τους κατά τη διάρκεια του το πρωί ή το βράδυ, δυσκολία στην πλήρη επέκταση της κοινής και οίδημα στην προσβεβλημένη άρθρωση.

Δυσκαμψία των αρθρώσεων μπορεί να αντιμετωπιστεί με διάφορους τρόπους, ανάλογα με το είδος, όργανο που επηρεάζεται και τον παράγοντα που προκαλεί την ακαμψία. Ενώ ορισμένες από αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί επιτυχώς με τη βοήθεια της φυσικής αγωγής, η άσκηση και τα φάρμακα, μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα που χρησιμοποιούνται επίσης για τη θεραπεία δυσκαμψία των αρθρώσεων. Αν η δυσκαμψία των αρθρώσεων δεν λυθεί, τότε θα ήταν σκόπιμο να επισκεφθείτε έναν γιατρό. Τα ακόλουθα βήματα θα μπορούσαν να γίνουν στο σπίτι για τη μελλοντική πρόληψη και την έγκαιρη θεραπεία του αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα:-

• Κίνηση/Άσκηση

• Θερμική επεξεργασία της πληγείσας περιοχής

• Το τέντωμα για να κρατήσει τις αρθρώσεις κινητό και το σώμα εύκαμπτο

• Μασάζ για τη γενική περιποίηση του σώματος

Ayurveda προσφέρει επίσης ένα εντελώς φυσικό και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για την δυσκαμψία των αρθρώσεων. Φυσικό βότανα και συμπληρώματα παρέχει αποτελεσματική ανακούφιση του ασθενούς. Αγιουρβέδα πιστεύει σε χρήση από επιλεγμένες τροφές και βότανα για τη θεραπεία των δύσκαμπτων αρθρώσεων. Μαζί με αυτό, δίαιτα αποτοξίνωσης, η χρήση του κλύσματα/ καθαρισμού του παχέος εντέρου, χρησιμοποιήστε βότανα, φαρμακευτικά ή με αιθέρια έλαια και Θεραπεία θερμότητας είναι επίσης συνιστάται. Ένα από τα καλύτερα Ayurvedic θεραπείες για δυσκαμψία στις αρθρώσεις που παρέχεται από RumoCare. Αυτό το φυσικό φυτικό συμπλήρωμα είναι ένα αντι-φλεγμονή φυτική φόρμουλα που καθαρίζει το σώμα, ανακουφίζει από τον πόνο και την ακαμψία από την αποβολή των τοξινών και την αύξηση του πεπτικού μεταβολισμό. Αυτή βοτανική φόρμουλα που έρχεται, χωρίς τις παρενέργειες των προκαλούμενο από τον άνθρωπο στεροειδές. Καθαρίζει ιστού των οστών από τις τοξίνες, ενισχύει τα οστά και βελτιώνει την ευκαμψία στις αρθρώσεις.

Η αγιουρβέδα έχει για τις ηλικίες δώσει αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αφορούν την υγεία.