Πώς να Αποτρέψει τη Φαλάκρα – Αν Αντιμετωπίζετε τριχόπτωση Τώρα

φαλάκρα

Μπορεί να αναρωτιέστε πώς να αποτρέψει τη φαλάκρα, επειδή έχετε δει τους γονείς σας ή τους παππούδες σας να γίνει φαλακρός, ενδεχομένως, σε νεαρή ηλικία. Το αν ή όχι σε όλες τις περιπτώσεις μπορεί να προληφθεί μένει να το δούμε. Όμως, η έρευνα δείχνει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες σας να κρατήσετε τα μαλλιά σας.

Μερικές από τις θεραπείες είναι φαρμακευτικά προϊόντα και υπάρχουν πάντα οι μεταμοσχεύσεις να εξετάσει. Αλλά, αυτό που βλέπουμε εδώ είναι τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώνουν την απώλεια τρίχας, χωρίς συνταγή ή ακόμα και να δει έναν γιατρό. Ας ξεκινήσουμε με τη διατροφή σας.

Η διατροφή παίζει ρόλο σχεδόν σε όλα μας τα προβλήματα.

Αν μιλάς για την απώλεια τρίχας ή διαβήτη τύπου ΙΙ, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που είναι ανθυγιεινά. Κυρίως, είναι απλοί υδατάνθρακες.

Οι απλοί υδατάνθρακες αφομοιώνονται πολύ γρήγορα. Αυτή η γρήγορη πέψη, προκαλεί αιχμές του σακχάρου στο αίμα και τα επίπεδα ινσουλίνης. Η ινσουλίνη είναι απαραίτητη για τα κύτταρα του σώματος να απορροφήσει τη γλυκόζη. Σε τύπου ι ή νεανικός διαβήτης, το σώμα παράγει λίγη ή καθόλου ινσουλίνη.

Στον τύπο ΙΙ, τόσο πολύ ινσουλίνη έχει παραχθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του ότι τα κύτταρα μπορούν πλέον να ανταποκριθούν. Τι σημαίνει ότι έχουν να κάνουν με το πώς να αποτρέψει τη φαλάκρα;

Η έρευνα δείχνει ότι τα άτομα με διαβήτη τύπου ΙΙ, ιδιαίτερα εκείνες με το μεταβολικό σύνδρομο (μια κατάσταση που περιλαμβάνει πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής παχυσαρκίας) είναι πιο πιθανό να έχουν ανδρογόνο αλωπεκία, απώλεια μαλλιών που προκαλείται από το αρσενικό ορμονών. Αλλά, οι ερευνητές έχουν αποδείξει ότι οι ανδρικές ορμόνες δεν προκαλούν μεταβολικό σύνδρομο. Μπορεί να μην προκαλέσει την απώλεια τρίχας.

Αντίθετα, πιστεύεται ότι είναι χρονικά υψηλή αρτηριακή επίπεδα ινσουλίνης και της χρόνιας φλεγμονής που συνοδεύει αυτά τα επίπεδα που προκάλεσε την απώλεια τρίχας. Έτσι, οι ερευνητές προτείνουν ότι το πώς να αποτρέψει τη φαλάκρα είναι να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής που διατηρεί τα επίπεδα της ινσουλίνης σε χαμηλή από το κανονικό επίπεδο και μειώνει τον κίνδυνο της χρόνιας φλεγμονής.

Εκτός από την αποφυγή απλών υδατανθράκων, τα οποία περιλαμβάνουν τα επεξεργασμένα δημητριακά όπως αυτές στο λευκό ψωμί και τα κουλούρια, καθημερινή έντονη αερόβια άσκηση κρατά χαμηλότερα επίπεδα ινσουλίνης και μειώνει την ελεύθερη τεστοστερόνη. Αν οι ανδρικές ορμόνες είναι η αιτία της αλωπεκίας στους άνδρες, η ορμόνη που φταίει διυδροτεστοστερόνη ή DHT. Η ορμόνη είναι ένας μεταβολίτης ή τεστοστερόνης. Έτσι, διατηρώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης κάτω κρατά τα επίπεδα της DHT κάτω, πάρα πολύ.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να αποτρέψει τη φαλάκρα και είστε ένας άνθρωπος, ένα πράγμα που μπορεί να βοηθήσει είναι ένα βότανο που ονομάζεται saw palmetto. Αποτρέπει την πρόσδεση της DHT με τα μαλλιά που παράγουν ωοθυλάκια και υποστηρίζει την υγεία του προστάτη. Συμπληρώματα διατροφής, συμπεριλαμβανομένων του μαγνησίου, του φαίνεται να είναι επωφελής τόσο για τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. http://proponitistisygeias.info

Μια άλλη ασφαλής λύση είναι μια ένωση που ονομάζεται Minoxidil. Εφαρμόζεται απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής δύο φορές την ημέρα. Λειτουργεί για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στα θυλάκια και μπορεί να βοηθήσει στην προστασία τους από φλεγμονή και DHT.

Η συνέπεια και η υπομονή είναι σημαντικό για όποιον θέλει να μάθει πώς να αποτρέψει τη φαλάκρα ή και να την αντιστρέψει. Οι θεραπείες λειτουργήσει μόνο για όσο διάστημα χρησιμοποιούνται, και αυτό συνήθως διαρκεί λίγο χρόνο για να δείτε τη νέα αύξηση.